Спеціальна пропозиція¹

Для власників автомобілів Duster, Arkana, Logan, Logan MCV, Sandero, Dokker та Lodgy

alt
Спеціальна пропозиція - Колесо в зборі

Колеса - важлива деталь автомобіля, яка, разом із гальмами і підвіскою формує «трикутник безпеки авто». Від якості коліс багато в чому залежать безпека та комфорт пересування. Тому з 15 жовтня по 31 грудня 2020 року в офіційних дилерських центрах Renault пропонуємо Вам придбати комплект коліс в зборі² з вигодою³ до 15% в залежності від моделі автомобіля.

Привабливий та сучасний дизайн.

Простота сезонної зміни колеса

Економія грошей та часу⁴

Особливості нового продукту:

  • Більш легкі за вагою в порівнянні із колесами зі сталевими дисками, що позитивно відбивається на динаміці автомобіля та витратах пального, з вентиляційними отворами які покращують охолодження гальм.
  • Зимові шини встановлені на колесах забезпечують надійне зчеплення з дорожнім покриттям в складних погодних умовах, особливо при гальмуванні на снігу, та мають подвійний текстильний корд.
  • Зібрані та збалансовані з використанням професійного обладнання та з дотриманням усіх технічних вимог виробників шин та автомобіля.
Вигода³ до 15 %
Вигода³ до 15 %

Для власників автомобілів Duster та Arkana вигода³ становить до 15 % при умові придбання комплекту коліс у зборі²

Зберігання коліс – процес відповідальний.

Як що Вам важливо забезпечити правильне зберігання коліс до нового сезону Продовжити термін служби коліс в зборі за рахунок оптимальних умов зберігання. Як що у Вас немає спеціально відведеного місця для зберігання. Довірте це офіційному дилеру Renault Послуга "Шинний готель – ваш ідеальний вибір

¹ Пропозиція діє у всіх дилерських центрах Рено в Україні з 15.10.2020 по 31.12.2020 за наявності товару на складі. Кількість товару обмежена.

² Під комплектом коліс у зборі мається на увазі 4 литих диска з 4-ма центральними ковпачками і ніпелями, на яких встановлена збалансована зимова шина Nokian.

³ Під вигодою мається на увазі різниця між стандартною загальною рекомендованою роздрібною ціною окремих складових частин колеса (литий диск, шина Nokian., центральний ковпачок, ніпель – 15 640 грн с НДС для Logan, Logan MCV, Sandero, Dokker та Lodgy та 22 383 грн с НДС для Duster та Arkana) з урахуванням середньої вартості робіт по шиномонтажу і балансуванню у дилерській мережі Рено (орієнтовно 450 гривень з ПДВ) та рекомендованою роздрібною ціною колеса в зборі. Вартість робіт по шиномонтажу та балансуванню встановлюється кожним дилером мережі Renault самостійно та може становити орієнтовно від 380 грн з ПДВ до 624 грн з ПДВ у різних дилерів станом на _15.10.2020р. Актуальну вартість робіт та запасних частин дізнавайтесь в обраного Вами дилера дилерської мережі Renault).

⁴ Під економією грошей та часу розуміється можливість знизити витрати на роботи з шиномонтажу та часу для їх виконання у зв’язку із меншою кількістю нормо-годин, які потрібні для сезонної зміни коліс у зборі, у порівнянні із кількістю нормо-годин, які потрібні для монтажу шин на диски при сезонній заміні шин .

⁵ Про наявність та деталі послуги у вашому регіоні дізнавайтесь у місцевого дилера Renault.